Flytande pasta förpackningsmaskin för små påsar

En påsförpackningsmaskin är en underbar liten påsförpackningsmaskin. Det används ofta för sås, kaffe, flingor, schampo, tomatketchup, juice, sylt, palmolja, vatten samt andra dryckesprodukter. Snabb fyllning och försegling, Synda kan anpassa den bästa påsförpackningsmaskinen för dig.

VKPAK påsförpackningsmaskiner är populära för att förpacka olika påsstilar, som en 3-sidig försegling, 4-sidig försegling, stickpåse och främmande dospåse. Vi är utmärkta på påspåfyllningsmaskiner, inte begränsade till vätskepåsförpackningsmaskiner, granulatpåspåfyllningsmaskiner, pulverpåsförpackningsmaskiner, etc.

Multifunktionella och helautomatiska, VKPAK påsförpackningsmaskiner kan realisera automatisk påstillverkning, mätning, fyllning och försegling, datumutskrift, skärning och räkning. Lätt rivskåra och kedjepaket finns också tillgängliga.

Med typer av påsförpackningsmaskiner som har olika förpacknings- och förseglingsmönster, är VKPAK automatiska påsförpackningsmaskin den mest kraftfulla påfyllnings- och förseglingsmaskinen för dig.

DetaljerParameterVideoAnsökan
  • Denna maskin har en uppsättning vertikal varmvalsförseglingsanordning, en uppsättning horisontell varmvalsförseglingsanordning och en uppsättning horisontell kallvalsförseglingsanordning. Rulltätning antas: Vertikal tätning är ett schackbrädemönster med läckagesäkert, medan horisontell tätning är ett schackbrädesmönster (eller vanlig tätning) med läcksäker.
  • Kunden kan välja magnetisk pump för friflödesvätska, Hibar-pump för jämn trögflytande produkt, kolvpump för ojämn trögflytande vätska och Rotary pump® för jämn trögflytande produkt kontinuerlig matning. Det finns tre typer av skärfunktioner: vanlig skärning, sågtandskärning och perforering skärning. Denna maskin är också utrustad med rivskåra för bekväm öppning av påsen.
  • PLC-kontroll, pekskärm visar körstatus.
  • Vertikal förseglingsenhet som drivs av motor med variabel frekvens, realiserar steglös justering av förpackningshastighet inom det nominella intervallet.
  • Horisontell tätningsenhet som drivs av servomotor, realiserar steglös justering av påsens längd inom det nominella intervallet. Påsens längd kan ställas in på pekskärmen och längdjusteringen är enkel och bekväm.
  • Intelligent fotocellpositioneringskontrollsystem med funktionen för automatisk positionering av första påsen. Eliminera påverkan av signalstörningar orsakade av onormalt ögonmärkesmönster och dåligt tryck av film, för att säkerställa stabil drift.
  • Automatisk justeringsfunktion för icke-effektiv skärning, löser problemet med flera maskinstoppsjusteringar och slöseri med film, förbättrar arbetseffektiviteten och säkerställer att påsarna ser bra ut.

Liquid-Paste-Sachet-Packing Machine

ArtikelSpecifikation
Längd45-180 mm
Bredd30-95 mm (3-sidig tätning) 35-100 mm (4-sidig tätning)
Fyllningskapacitet0,5-60 mlml(g)
Packningshastighet100-200 st per min
Kraft3kw/AC380V
Dimensionera1400*1000*1850mm(L*B*H)
Vikt450 kg
ViktPET/AL/PE, PET/PE, OPP/CPP etc. kompositfilm
Parametrar för filmrulleYtterdiameter≤400;Innerdiameter φ75
Standard påfyllningsanordningMagnetisk pump/Hibar-pump/kolvpump/roterande pump
Standard skärmetodVanlig skärning, sågtandskärning, perforeringsskärning
Valfri enhetTermisk skrivare, skrivare, nivåsensor, dubbellagerbehållare, omrörare, utloppstransportör
Denna maskin är designad för automatisk packning av flytande, trögflytande sås och pastamaterial, den förseglar använder tre eller fyra sidoförseglingsmetoder, beroende på olika material, använder förpackningsmaterialet olika doseringsanordningar för att injicera i påsar. Avskärningsmetoder kan använda var och en av platt kniv, tandad kniv, punktmarkeringskniv som krav. Och utrustad med lätt öppna påsar skäranordning.

Denna serie mekaniska genombrott antar lokaliserbart högpresterande dubbelfrekvensomvandlings-PLC-kontrollsystem, genom "man-maskin-dialog", gör justeringarna för att ersätta produkter blir enkla, exakta och stabila, engelska gränssnitt gör inställningsoperationerna enkla, intuitiva och pålitliga.
Liquid-Paste-Sachet-Packing Machine-6