Om oss

VKPAK är ett förpackningsmaskinföretag specialiserat på produktion, tillverkning, försäljning och service efter försäljning. Företag ansluter sig till "kvalitet för överlevnad, rykte och utveckling" affärsfilosofi. Den automatiska förpackningsmaskinen som produceras har egenskaperna för rimlig design och enkel användning. Produkterna används i stor utsträckning inom livsmedels-, kemikalie-, dagliga förnödenheter, hårdvarudelar och andra förpackningsindustrier. Företaget förlitar sig på andan av "god tro". Banbrytande och innovativ, engagerad i att tillhandahålla utmärkta förpackningsmaskiner och utrustning, skapa värde för kunderna och växa med dig.

Baserat på principen om "kundcentrerad" har vi etablerat ett långsiktigt vänligt partnerskap med våra kunder med modern ledning, högkvalitativa produkter, rimligt pris, allround service efter försäljning och gott rykte för att tillhandahålla kvalitet för de flesta tillverkare rimliga kostnader produkter.

Företaget har åtagit sig att bygga ett team som har solidaritet, vetenskaplig arbetsfördelning, tyst samarbete, organisk komplementaritet, kommunikation, hög moral och mer effektivt arbete. Bygg ett utmärkt team med initiativ, tänkande och samarbete.

Fabriksvy

Vårt lag